Ittifaktan önemli açıklama

Published on:  /   Yorum yapılmamış

10 Kasım Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan İSKENDERUN İTTİFAKI kamuoyu ile önemli mesajlar verdi.

Belediye Başkanı Mete ASLAN-Nurettin CAN yaptıkları ortak açıklamada;
Çok Değerli İskenderunlular, Kıymetli Hemşehrilerimiz;
Bizler İSKENDERUN İTTİFAKI olarak, 81 yıl önce, vefatından beş yıl evvel, Hasta hali ile, misak-ı Milli sınırları içerisine aldığı Hatay’ımızı,Türklerden Kapitalsyon dilenciliği yapan, Sömürgeci Fransızların işgalinden kurtararak, Anavatana İlhak eden, ”KIRK ASIRLIK TÜRK YURDU DÜŞMAN ELİDE ESİR KALAMAZ” diyen, son Osmanlı Paşalarından, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 10 Kasım ölüm yıldönümü dolayısıyla, Türk Dünyasında, Dünyanın yetiştirdiği Askeri ve Siyasi Deha olarak tanıyan Ülkelerle, Yurdumuzun her yerinde, Yediden Yetmişe, Herkesçe anıldığı gibi, Bizler de İSKENDERUN İTTİFAKI Olarak, Rahmetle, Şükran’la ve Saygı ile anarak, Dualarda bulunup, Yasin’i Şerif Tilavet ettirme kararımızı açık ve net olarak açıklıyoruz.” Dediler.

Ancak ne yazık ki; Cumhuriyet Bayramını tüm Yurtta büyük bir çoşku ile kutlamalarımızı, geçmişteki Sevr ve Manda Sevdalıları gibi,  sayıları epey çokça olan,  Hain, Gafil ve Alçak Bedbahtlar, Dindarlardan İntikam almaya dönüştürdüler diyebilmektedirler. Oysa Atatürk, Dinimizi ve Yüce İslamı, Herkesin çok iyi okuyup anlaması için,Hurefalardan, Bugün de olduğu gibi, İslam Dininden çıkar ve Rant sağlayanların Tekelinden kurtarmıştır. Bunun içinde, Genel Kurmay Başkanlığı gibi, Özerk ve Bağımsız, T.C.Diyanet İşleri Başkanlığını kurmuştur.
Bu Bedbahtlar için, Gazi Mustafa Kemal Paşa; !Sanki bu günleri görüyor gibi, “EFENDİLER, AZİZ MİLLETİME ŞUNU TAVSİYE EDERİM Kİ, BAĞRINDA YETİŞTİREREK, 3BAŞININ ÜSTÜNE KADAR ÇIKARACAĞI ADAMLARIN KANININDAKİ, VİCDANINDAKİ ASLİ CEVHERİ ÇOK İYİ TAHLİL ETMEK DİKKATİNDEN BİR AN FERAGAT ETMESİN” Diyor.
İSKENDERUN İTTİFAKI OLARAK, 32 Bin kişi ve Parti taassubu ile Siyasi olan ama, Bizimle aynı ittifak Fikir ve Çizgisinde olanlarla 50 Bin Kişiyi bulan Bizler, T,C.’nin Kurucusu, PEYGAMBER OCAĞIMIZIN BAŞKOMUTANI ATATÜRK,GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA: Ruhun Şad, Mekanın Cennet olsun, Ülkemiz Payidar, Milletimiz Bahtiyar olsun Diyoruz.”NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE “

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.