Kırıkhan OSB’de adımlar atılıyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan’da kurulması düşünülen OSB Kurulacak Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar hızlanıyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi hakkında görüştüler. Görüşme hakkında konuşan Yavuz:” Bakanımızdan Kırıkhan OSB’nin alt yapısıyla ilgili gerekli desteğin sağlanacağı sözünü aldık.”dedi.

 

Bakan Varank’la Görüşüldü

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Değerli Mustafa Varank Beyi, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, TSO Başkanımız Numan Bölükbaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çelik ile ziyaret ettik..Kırıkhan Organize Sanayi Bölgemizin yapımı meselesini konuştuk. Nazik ev sahipliklerine teşekkür ederim.”dedi.

 

OSB’ye Destek Sözü Aldık

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz: “AK parti Hatay Milletvekillimiz Hüseyin Yayman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Numan Bölükbaş ve Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Çelik ile birlikte esnaflarımızın sorunlarının çözümü ve Kırıkhan OSB nin altyapı çalışmalarıyla ilgili Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ı ziyaret edip sayın Bakanımızdan Kırıkhan OSB’nin alt yapısıyla ilgili gerekli desteğin sağlanacağı sözünü aldık.”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.