Yat Rallicileri Samandağ’da…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Doğu Akdeniz yat rallisi kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi konuğu olan DADD Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği üyesi yat rallicileri İskenderun ve Arsuz’un ardından Samandağ’da konakladı.

Yat rallicilerini Samandağ’da Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran ve Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Sezgin Gümüş karşıladı. DADD üyesi yat rallicileri sabah kahvaltısının ardından Titus Tüneli, Beşikli Mezar ve diğer tarihi bölgeleri gezdiler.

DADD Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Başkanı Zafer Türkmen İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesinin davetlisi olarak geldikleri İskenderun Körfezi’nde çok iyi ağırlandıklarını belirterek İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu başta olmak üzere İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, Çevlik Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Sezgin Gümüş ve organizasyonda katkısı bulunan tüm yetkililere teşekkür etti. Başkan Türkmen İskenderun Körfezini çok sevdiklerini ifade ederek seneye daha fazla katılımla bölgeyi tekrar ziyaret edeceklerini belirtti.

DADD üyesi yat rallicileri Samandağ programlarını tamamlayarak Kıbrıs’a hareket edecek.

DADD üyesi yat rallicileri sabah kahvaltısının ardından Titus Tüneli, Beşikli Mezar ve diğer tarihi bölgeleri gezdiler. DADD üyesi yat rallicileri sabah kahvaltısının ardından Titus Tüneli, Beşikli Mezar ve diğer tarihi bölgeleri gezdiler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.