Sözleşmeli Öğretmenlik kontenjanları açıklandı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sözleşmeli Öğretmenlik kontenjanları açıklandı! Başvurular nasıl yapılır?

20 bin Sözleşmeli Öğretmen alımında tercih süreci 30 Temmuz itibariyle başladı. Binlerce Öğretmen adayının yakından ilgilendiren Sözleşmeli Öğretmenlik tercihleri için kontenjanlar yayımlandı. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik tercihleri için son gün ne zaman? Kontenjanlara nasıl ulaşılır?

Sözleşmeli Öğretmenlik kontenjanları açıklandı. Türkçe Matematik, Görsel Sanatlar, Müzik, Din Dersi, Coğrafya, Felsefe başta olmak üzere teknik lise derslerinin öğretmen alımlalrı da duyuruldu.

2019 yılı Sözleşmeli Öğretmenlik alımında tercih süreci kontenjanların açıklanması itibariyle başladı. Milli EğitimBakanlığı Personel Genel Müdürlüğü üzerinden kontenjan listeleri açıklandı. Alım yapılacak olan branşta hangi ilde ne kadar kontenjan açıldığı, kontenjanların hangi okul ve ilçelerde yer aldığı bilgisine adaylar kolaylıklar erişebiliyor. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik tercihleri nasıl yapılır?

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİHLERİ BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığınca daha önce açıklanan 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin tercih ve atama takvimine göre, öğretmen adaylarının eğitim kurumu tercihleri, 30 Temmuz-5 Ağustos’ta alınacak.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.