Kaledibi 16.Geleneksel Bayrak Şöleni

Published on:  /   Yorum yapılmamış

16.Geleneksel Bayrak Şöleni, yapıldı. İskenderun ve çevre Belediyelertin katılımı ile yapılan şölen coşkulu geçti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a bağlı Kaledibi Mahallesinde düzenlenen “16.Geleneksel Bayrak Şölenine” belediye başkan yardımcıları ile birlikte katıldı.

Düzenlenen şölende emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Fatih Tosyalı, “rutin belediye hizmetlerimizin yanında bölgemizde düzenlenen etkinlere, faaliyetlere ve organizasyonlara katılarak  vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında düzenlenen etkinliklere belediyemizin imkânları ölçüsünde destek veriyoruz. 16 yıldır süren ve geleneksel hale getirilen Kaledibi Şalen Kalesi’nin bayrak yenileme törenine katılmaktan dolayı çok memnun olduk” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,”Bu anlamlı etkinlikte vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini yerinde dinledik. Mehteran takımımızın da gösterisi ile halkımızla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyduk. Şölenin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum ”şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı vatandaşlarla bir araya gelerek sorun talep ve istekleri dinledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.