Dördüncü üniversiteyi bitirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, Eğitim için gerekirse 4 değil 5 Üniversite bitiririm.

İskenderun’da Eğitim, öğretim, İş kadınlığı ve yöneticiliğin yana sıra tahsil hayatına da büyük önem veren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, okumanın yaşı yok diyerek 4. Üniversiteyi de başarı ile tamamlayarak, bir kez daha kep atmanın heyecanını yaşadı.

Adana Çukurova Üniversitesi Halkla İlişkiler, İşletme Bölümü ardından  Çocuk Gelişimini tamamlayan Selma Türkoğlu, 2018-2019  Eğitim Öğretim yılında da Adana Çukurova Üniversitesi  Yönetim Organizasyon Yüksek Lisansını da alarak, bir kez daha bu onuru  yaşadı. Arkadaşları   ile birlikte sınıfta öğrencilik günleri anısını hep birlikte fotoğraf çektiren ve objektiflere daha bitmedi, Bu sıralarda daha okuyacağım dercesine Eğitim, Eğitim, Eğitim diyen kentimizin başarılı iş kadını Selma Türkoğlu,  Üniversite’de kazandıkları, Eğitim ve öğretim bilgilerinin yanı sıra 30 yıla yakın meslek hayatındaki tecrübeleri birleştirip  genç ve dinamik kadrosunu da bir orkestra şefi gibi yönetince pırıl pırıl öğrenciler Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumlarında geleceğe güvenle yetiştireceği mesajını verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.