HBB’NİN TOPLU NİKÂH VE SÜNNET ŞÖLENİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay halkına sunduğu hizmetlerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veren ve çalışmaları ile örnek bir belediye olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay halkının mutluluğuna vesile olmak amacıyla birbirinden güzel çalışmalar gerçekleştiriyor.

Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda hemşehrilerinin en mutlu günlerinde hiçbir karşılık beklemeden hizmet veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay genelinde toplu nikâh ve sünnet şölenine imza atmaya hazırlanıyor.

TOPLU NİKÂH VE SÜNNET TÖRENLERİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 12 TEMMUZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu nikâh ve sünnet şölenlerinin başvurusu 12 Temmuz 2019 Cuma günü sona erecek.

Toplu nikâh ve sünnetten faydalanmak isteyen vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir’in tüm ilçelerdeki ek hizmet binaları ve sosyal marketlerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.