Anıt alanında Medeniyetler Korosu konseri bu akşam…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Medeniyetler Korosu, İskenderun Anıt Alanında halka açık konser verecek. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde medeniyetler korosunun İskenderun’da konser vereceğini belirtti. Belediye Başkanı Tosyalı, sosyal ve kültürel etkinler düzenlemeye devam ettiklerini söyledi.

İskenderun’da Ramazan ayının barış kardeşlik ve huzur içerisinde geçtiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Ramazan etkinlerimiz Dünyanın birçok yerinde konserler verip, insanlara bir arada yaşama kültürünün örneğini sergileyen ve barış mesajlarını veren Hatay Medeniyetler Korosu ile devam edecek. Bilindiği üzere Koro insanlara bir arada yaşama kültürünü gösterirken aynı zamanda ülkemizdeki huzur ve barış ortamını da insanlara örnek olarak sunmaya devam ediyor”dedi.

MÜSİAD’IN KATKILARI İLE DÜZENLENİYOR

Başkan Fatih Tosyalı,” medeniyetler korosu konseri ve iftar programı anıt alanında 28 Mayıs 2019 günü iftar programı ile başlayacak. Ardından dünyaca ünlü medeniyetler koromuz konser verecek. Düzenlenen programlara katkı sağlayan Hatay MÜSİAD şubesine çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz artarak devam edecek ” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.