WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (28725) ORDER BY t.name ASC

Antakya Defne Rotary Kulübü’nden 23 Nisan yürüyüşü | Ekogündem Gazetesi

Antakya Defne Rotary Kulübü’nden 23 Nisan yürüyüşü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Defne Rotary Kulübü tarafından,  23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 99. yıldönümü kapsamında bir yürüyüş düzenlendi.

Antakya Defne Rotary Kulübü Başkanı Volkan Ekmekçi öncülüğünde, Samandağlı Gazeteci ve Araştırmacı Yazar İsmail Zubari’nin rehberliği eşliğinde Vakıflı- Hıdırbey arasında yer alan “Hz. Musa Yolu”, nam- ı diğer ” Portakal Çiçeği Yolu”nda yapılan yürüyüş sırasında Hıdırbey’de bulunan Musa Ağacı önünde kulüp tarafından bayrak ve Atatürk Posteri açıldı.

 

“23 Nisan 1920, Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. “diyen Antakya Defne Rotary Kulübü Başkanı Volkan Ekmekçi sözlerine şöyle devam etti:

 

Ulu Önder Atatürk,  ’23 Nisan’ gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiş, bu bayramı çocuklara armağan etmiştir. Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir.  Tüm dünyaya “İlham Kaynağı” olan Başkomutan, Ulu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı, yine çocuklarımızla birlikte bu şekilde kutlayabilmek; bizler için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Şanlı bayrağımız ve Atatürk posterimizle yaptığımız bu zorlu yürüyüşü; Atatürk sevdamızın ne denli köklü olduğunu ifade edebilmek için, 3000 yaşında olduğu tahmin edilen koca köklü Musa Ağacı önünde gururla tamamladık. Değerli katılımlarıyla bu coşku ve duygu dolu anları hep birlikte yaşamış olduğumuz  sevgili üyelerimize ve çocuklarımıza, değerli dostlarımıza teşekkür ederim.”

 Portakal Çiçeği yolu üzerindeki birbirinden güzel manzaraları ve portakal çiçeklerinin muhteşem kokularıyla yapılan doğa yürüyüşünü Vakıflı’da yapılan köy kahvaltısıyla noktalayan Antakya Defne Rotary Kulübü üyeleri, daha sonra bir arada yaşama kültürünü pekiştirmek adına kilisedeki Paskalya kutlamalarına da katıldılar.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.