BBP İs. Belediye Başkan Adayı: “İskenderun Belediyesi ve HBB bir bütündür”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Metin Yeşilkaya, seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Belediyecilik işinin, ülke sevdası işi ve sorumluluğu olduğunu belirten Metin Yeşilkaya İskenderun’un “kazanması için ülkesini Seven Vatansever Hürriyet Sevdalısı helal den yana olan Hukuk’a Saygılı hak yemeyen şeffaf idarecilere görev verilmesi gerektiğini” belirtti.

“İskenderun Belediyesi ve HBB halkı bir bütündür”

İskenderun’a hizmet etmek Sevdası ile yola çıktığını belirten Yeşilkaya, “İskenderun Belediyesi ve İskenderun halkı ve HBB bir bütündür.  “Biz ayrı parti’den de olsa Hatay Büyükşehir Belediyesi ile tüm sorunları açarız. Büyük Birlik kadroları olarak Bizler İskenderun’a ve Hatay’a önemli hizmet yapacağımıza inanıyoruz. Bu düşüncelerimizle halkımız ile bir bütünüz. Bu düşüncelerden yola çıkan bizler İskenderun’a ve Hatay’a hizmet için yola çıktık. Bu yolda halkımızın desteğine olan inancımız bizleri güçlendiriyor.  Seçim çalışmalarımızda birçok noktada halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarda halkımızın özlem ve beklentilerini dinliyoruz. Yapacağımız çalışmalarda onları ön plana alacağımızı ifade ediyoruz. İskenderunlular olarak bizler tüm güzelliklere layık olduğumuzu ifade ederken bu güzellikleri yaşaya bilmemiz için insanca ve donanımlı bir belediye hizmetine ihtiyaç var. Halkımızın Büyük Birlik Partisinden yana tavır koyacağına inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızı selamlıyor ve Sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Metin Yeşilkaya kimdir?

1977 yılında Sivas’ta doğdu. ilk ve orta öğrenimini İskenderun’da üniversite eğitimini ise Mustafa Kemal Üniversitesi Endüstriyel Otomasyon Bölümünde tamamladı. Denizciler Ülkü ocaklarında başlayan siyasi mücadelesi, daha sonra Büyük Birlik Partisi Denizciler Belde Başkanı olarak devam etti. 2009’da Büyük Birlik Partisi Denizciler Belediye Başkan Adayı 2015’te Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakından 3 sıra milletvekili adayı oldu. En son Büyük Birlik Partisi Hatay İl Başkanı olarak görev yapan Yeşilkaya kendi şirketinde müteahhit olarak çalışmasını sürdürüyor. Evli ve iki çocuk babası olan Metin Yeşilkaya, “vatana ve Millete karşı sorumlu olduğumu hissettiğim için siyasetle her zaman içeceği yaşadığım” diyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.