METE ASLAN’DAN ESEN TEPE ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Tepe mahallelerde kendisine gösterilen ilgi ve destekle bilinen Mete Aslan Esen Tepe mahallesine 343. Sokak sakinlerinin misafiri oldu. Esen Tepe’nin kanalizasyonunu kendi döneminde yapıldığını hatırlatan Mete Aslan, hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesi için İskenderun ittifakına sahip çıkmalarını söyledi.

Esen Tepe Mahallesi 343. Sokakta yaşayan sakinlerle bir araya gelen Mete Aslan’a yine ilgi büyüktü. Kendi döneminde yapılan hizmetleri hatırlatan Mete Aslan’a mahalle sakinleri teşekkür ettiler. Tepe mahallelerin tüm sorularının çözüldüğü 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde bir çok zorlukla da karşılaştığını söyleyen Mete Aslan, “Sizlerin ne zaman bir talebi olsa hallettim. Kanalizasyonunuz bitti alt yapınız ve asfaltınız da bitti. Benden sonra buraya ne hizmet yapıldı soruyorum. 10 yıl boyunca ne yaptılar. Bunları düşünerek karar verin. Sizi yine en iyi ben anlarım ve en iyi ben temsil ederim. Belediye başkanlığı dönemimde her türlü zorluklara rağmen burayı yaşanabilir bir mahalle haline getirdik. 1994 yılı öncesini de biliyorsunuz. Benden sonra da olanlar ortada. Ne Cumhur ne Millet. Siz İskenderun ittifakına sahip çıkın” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.