Köy Okuluna Yardımın ardından gelen mektup

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Okulunun başlattığı yardım kampanyasına destek sunan 5 Temmuz İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencisi Özge Korkmaz’a Avsuyu İlkokulu Okulu ikinci sınıf öğrencisi  Nezahat Güngörmüş’ten anlamlı bir mektup aldı.  Özge’nin pembe zarflı üzerinde kalp olan mektubunda “Özge, biz Avsuyu Köyünde yaşıyoruz burada her şeye ulaşmak. Zor sizin gönderdiğiniz kitapları okuyoruz. Hepsi de harika kitaplar. Şu an gönderdiğiniz kalemle yazıyorum.” diyordu.

Kendisi gibi küçük bir kız arkadaşından ilk defa mektup alması  Özge Korkmaz’a sevinç yaşattı. İlk defa mektup alan Özge, Nezahat’ın kendisi için hazırladığı kitap ayracı ile mutluluğu katlanan Özge Korkmaz,  Antakya sınırları içerisinde eğitim veren Avsuyu Köyü İlk Okulu’nda eğitim gören çocuklara kitap, kırtasiye desteğinde bulunan öğrenciler arasında idi.

Sınıf öğretmeni İsmail Akay’ın öncülüğünde öğrencileri, belirlenen köy okuluna kitap ve kırtasiye yardım kampanyasına destek sunan Özge’ye gelen mektupta şunlar yazılmıştı:

 

“Benim adım Nezahat bize kalem defter silgi ve hikaye kitapları gönderdiğiniz için sana çok teşekkür ederim. Özge, biz Avsuyu Köyünde yaşıyoruz burada her şeye ulaşmak. Zor sizin gönderdiğiniz kitapları okuyoruz. Hepsi de harika kitaplar. Şu an gönderdiğiniz kalemle yazıyorum. Sana küçük bir hediye yaptım beğenirsin umarım. Bir köy gezisi yaparsanız mutlaka Avsuyuna bekleriz. Nezahat Güngörmüş- Avsuyu İlkokulu Okulu ikinci sınıf öğrencisi”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.