WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (26176) ORDER BY t.name ASC

Aksoy ve Anlar ailesinin mutlu günü | Ekogündem Gazetesi

Aksoy ve Anlar ailesinin mutlu günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun İlçe Seçim Kurulu Müdürü olarak yaklaşık 15 yıl İskenderun’da görev yapan Hatay İl Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne atanan Hikmet Aksoy’un oğlu Ahmet Aksoy, evliler kervanına katıldı.

Ramada Otel’de düzenlenen ve  seçkin davetli topluluğunun katıldığı düğün merasiminde İskenderun ve Hatay’dan iş, siyaset, bürokrat, STK temsilcileri ve her kesimden davetli bir araya geldi.

İskenderun ve çevresinde sevilen bir isim olan Hikmet Aksoy, oğlunun düğününde konuklarıyla tek tek ilgilenirken, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür etti.

Damat Ahmet Aksoy ile Gelin hanım Sultan Anlar’ın nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıydı.  Gençlerin nikâh şahitliğini CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt yaptı.
AK Parti, CHP ve MHP’yi buluşturan nikâh töreninde, bir ömür mutluluğa evet diyen Ahmet ve Sultan Aksoy çiftinin heyecanı görülmeye değerdi.
Nikah töreni sonrası, gelin Sultan Aksoy’a nikah defterini CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin sundu. Başkan Seyfi Dingil de genç çifte fincan takımı hediye etti.
Ahmet – Sultan Aksoy çifti, daha sonra dünya evine girmenin mutluluğunu konuklarıyla gönüllerince eğlenerek çıkardı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.