CHP REYHANLI’DA DAĞ’I ADAY GÖSTERDİ. NİHAT DAĞ KİMDİR?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

31 Mart seçimine aylar kala siyaset meydanı hareketlendi. Cumhuriyet Halk Partisi  Hatay’da üç belediye başkan adayını belirlemesinin ardından adaylar hummalı bir çalışma temposunu yakaladı.CHP Genel Merkezi Reyhanlı Belediye Başkan Adayı olarak Diş Hekimi Nihat Dağ’ı aday göstermesinin ardından saha çalışmalarına başladı.

CHP REYHANLI BAŞKAN ADAYI NİHAT DAĞ KİMDİR?

Reyhanlı’da doğdu. İlk,orta ve Lise öğrenimimi Reyhanlı’da tamamladı. 1990 Yılında ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesine girdi. 1996 yılında mezun oldu.
Mezun olduktan hemen sonra Kendi memleketi olan Reyhanlı’da diş hekimliği mesleğini icra etmeye başladı. Van’da 15 ay yedek subay olarak askerliğini yaptı. Askerlik dönüşü Reyhanlı’da işine devam etti ve 22 yıldır mesleğini yürütüyor. 20 yıldır CHP’nin üyesi. CHP’nin seçim baraj altında kaldığı bir dönemde CHP parti üyeliğine başvurdu.
2003-2004 yıllarında Reyhanlı Spor Kulübü başkanlığı ve Reyhanlı Atatürkçü Düşünce Derneği kurucu üyeliği ve başkanlığını yaptı.
Son 6 yıldır ise, CHP yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı ve il saymanlığı görevlerinde bulundu.
Evli ve çocuk babası olan CHP Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Nihat Dağ, “Reyhanlı CHP’nin en zayıf halkalarından birisidir, ben eski durumuna getirmek ve güçlendirmek için aday oluyorum başarılı  olacağıma inancım tamdır, yıllardır buradaki insanlarımızla birebir görüşüp insan biriktirdim, kimileri ise para biriktirdi. Ben insanların dostluğunu, samimiyetini, kardeşliğini 23 yıldır biriktirdim. Onların dürüstlüklerine, samimiyetlerine en çok güvenen ve onlara inanan bir insanım ” Diyerek yola çıktığını belirtti.

NİHAT DAĞ: BEN, BU HALKA SEVDALIYIM

CHP Reyhanlı Belediye Başkan adayı Nihat Dağ, seçim bölgesini karış karış dolaşarak, halkla buluşmayı sürdirüyor. Çoluk çocuk, genç yaşlı kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla kucaklaşan CHP Reyhanlı Belediye Başkan adayı Nihat Dağ, yapacağı projeleri halka anlatıyor.
Nihat Dağ, “güzel günleri hep birlikte yaşayacağız diyerek, “Ben, bu halka sevdalıyım. Halk için, halkla beraber, hakça yönetim ve bölüşüm için. Geliyoruz zincirleri kıra kıra” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.