CHP PAYAS’TA OĞUZ’U GÖSTERDİ. ALİ OĞUZ KİMDİR?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde CHP Hatay Payas Belediye Başkan adayı Ali Oğuz olduğunu açıklanmasının ardından çalışmalarını hızlandırdı.

Payas’da toplumun her kesimi tarafından sevilen bir sima olan Ali Oğuz, her toplantıda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

ALİ OĞUZ KİMDİR?

Ali Oğuz, 1961 yılında Hatay’ın Payas ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Payas’ta okuyan Oğuz, 1979 yılında İTÜ Makine Mühendisliği Bölümüne girdi. Okulu yarıda bırakan Ali Oğuz, 88 – 96 yılları arasında demir – çelik sektöründe yönetici olarak çalıştıktan sonra 2001 yılına kadar nakliyecilikle beraber inşaat malzemeleri ticareti yaptı. Ali Oğuz, 2002 yılının Mart ayında Payas Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçildi. Oğuz, evli ve biri Mühendislik bölümü 2.sınıf, diğeri ilköğretim 6.sınıfta okuyan 2 çocuk babasıdır. Ali Oğuz, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’nin, Hatay’ın Payas ilçesi Belediye Başkan Adayı oldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.