İKEM KOLEJİ DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE ENGEL TANIMIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

3 Aralık Dünya Engelliler Günü adına 03 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 13.00’da İKEM Koleji Sports Center’da bölgenin en iyi Genç Bayan Basketbol  takımlarından İKEM Koleji Gelişim Spor Kulübü ile birinci  lig takımlarından İskenderun Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya gelecek.

“Mücadele varsa engel yoktur” sloganıyla yapılacak farkındalık organizasyonunda basketbol müsabakasının yanısıra yetenek yarışmaları, çeşitli şovlar, dans ve müzik etkinlikleri ile adeta bir şölen haline dönüştürülecek organizasyonda Dünya Engelliler Günü’nün kutlanması ve her engelsiz insanın birer potansiyel yetenek olabileceğinin düşünülmesi ve engelli insanların yaşam alanlarının genişletilmesi, iş imkanları yaratılarak engellerin ortadan kaldırılması amacı ile projelendirilmiştir.

Okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Hamit DUMAN;“Süper ligde bulunan Engelliler Spor Kulübü ile birlikte yapacağımız bu organizasyon her gün karşıkaşıya olduğumuz yaşamın gerçeklerini insanlara farkettirebilmek amacı ile düşünülmüş bir projedir. Bu güzel organizasyona herkesi bekliyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.