CHP’lilerden kardeşlik ve dayanışma gecesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk partisi İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen kardeşlik ve dayanışma yemeği İsa Taş Plaza’da yapıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde CHP’liler, ellerinde Türk bayraklarıyla ile 10. Yıl marşını cokuyla seslendirdiler.

 

Geceye İskenderun Belediye Başkanlığı başvuran aday adaylarının gövde gösterisine dönüştü. Birlik, dayanışma ve coşkunun damga vurduğu geceye partililerin de ilgisi yoğun oldu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, ilçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan aday adayları ile partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 

İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, aday adayı olarak yola çıkan tüm adayların, başarılı ve seviyeli bir siyaset yaptıklarına dikkat çeken bir konuşma yaptı. Mansuroğlu konuşmasında gecenin düzenlenmesinde katkısı olan her kese teşekkür etti ve çıktıkları  yolda başarılar diledi.

 

Konuşmasında birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart’a kadar canla başla çalışacaklarını ifade eden CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün

Türkiye’nin yerel seçim potasına girdiğini belirterek “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eşi ve benzeri dünyada yok. Bu eşsiz liderin bugünlerde değerini bilmeyenler var. Bizler büyük önder Atatürk’ü asla unutturmayacağız” dedi. Özgün konuşmasında; “Kesinlikle hiçbir şekilde bir birimize kızıp ayrışmayalım. Evet, Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde büyük çekişmeler kırıcı yarışlar var ama bir birimize kenetlenerek iktidarı almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yerel seçimin CHP açısından önemine vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, “31 Martta ellerimizden çıkan Belediyeleri tekrar almak için çok çalışmamız lazım. İskenderun Belediyesine aday adayı olan tüm aday arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Her kim aday olursa adaylığı nasip olmayan arkadaşım da aday gibi çalışması ve gönülleri girmesi önemli. Ben sayenizde seçilen bir vekilim, haftanın 3 günü Ankara’da, 4 günü de Hatay’da çalışmalar yaparak geçiriyorum. Bu yerel seçim partimiz için çok önemli. Tüm teşkilatlarımız, partililer seçimden zaferle çıkabilmek için var güçleriyle mücadele vermelidir” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.