YMM Nevzat Barak, aday adayı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

YMM Nevzat Barak, “bu kutsal görev kime devdi edilirse edilsin riyakârlıktan ve ihanetten uzak, aday arkadaşımın sağında tüm gücümle seçimin kazanılması için çalışacak ve çaba harcayacağım” diyerek Ak Parti İlçe Başkanlığına Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı olan ancak seçimi kaybeden  2004 yılında kaybettiği seçimi yeniden kazanmak adına yeni bir şans isteyen YMM Nevzat Barak, bugün Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilat Binasına gelen ve aday adaylığı müracaat dosyasını İlçe Başkanı B. Bestami Bilgili ’ye taktim eden YMM Nevzat Barak, bu kutsal görev kime devdi edilirse edilsin riyakârlıktan ve ihanetten uzak, aday arkadaşımın sağında tüm gücümle seçimin kazanılması için çalışacak ve çaba harcayacağım” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.