MESLEKTAŞLARI DESTEK VERİYOR “HERKESİN, HER KESİMİN ADAYIYIM”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gazeteci Mehmet Ergündüz, aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti.

Gazeteci Mehmet Ergündüz’ün Aday Adaylığı dosyasını teslim töreninde gazeteci, meslektaşları da hazır bulundu.

“ADAY OLDUĞUM TAKDİRDE EN YAKIN RAKİBİME 20 BİN FARK ATARIM”

İskenderun’da günlük yayın yapan, partili partisiz her kesim tarafından sevilip sayılan Gazeteci ve iş adamı Mehmet Ergündüz, İskenderun Belediye Başkanlığı görevi için aday adaylık dosyasını ekibi dediği gazeteci dostlarıyla birlikte teslim etti.

 

“20 Bin oy fark atarım”

‘Herkesin, her kesimin adayıyım’ sloganıyla yola çıkan Mehmet Ergündüz, Ak Parti İlçe teşkilatına adaylık dosyasını verirken, aday olduğu taktirde en az 20 bin oy fark atacağını söyledi. Geçmişte Karayılan belediye başkanlığı için de aday adayı olan Mehmet Ergündüz, bilgi birikimini İskenderun’a hizmet için harcamaya talip olduğunu ve görev verildiği takdirde 24 saat mesai yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. 40 yıllık gazeteci olan ve her zaman halkın içinde olup, yardımsever kişiliğiyle tanınan Mehmet Ergündüz, Payas doğumlu olup, aslen Karayılanlıdır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.