WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (23223) ORDER BY t.name ASC

Kilis Valiliği’ne Atanan İskenderun Eski Kaymakamı Recep Sottürk’ten İtso’ya Veda Ziareti | Ekogündem Gazetesi

Kilis Valiliği’ne Atanan İskenderun Eski Kaymakamı Recep Sottürk’ten İtso’ya Veda Ziareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kilis Valiliği görevine atanan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk İTSO’ya veda ziyaretinde bulundu. Dörtyol Kaymakamlığı’ndan İskenderun Kaymakamlığı’na atanan ve İskenderun’da başarılı hizmetlerde bulunan Recep Soytürk’ün Kilis Valiliği’ne atanmasıyla İTSO yönetimi ile son kez bir araya geldi.

İskenderun ve bölge ekonomisinin konuşulduğu ziyarette, Vali Recep Soytürk’e yeni görevinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz konuşmasının devamında: ‘‘Sayın Valim, İskenderun Kaymakamlığı göreviniz esnasında bizlere her zaman liderlik ettiniz. Şehrin sorunlarına karşı duyarlı tavrınız, tüm vatandaşlarımızın takdirini kazandı. Sizin şehrimizdeki varlığınız bölgemiz için bir şanstı. Kilis’te de başarılarınızın devam edeceğine yürekten inanıyor, yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu belirten Kilis Valisi Recep Soytürk, görev yaptığı süre içerisinde her zaman İTSO ile kent ekonomisi için birlikte hareket edildiğini, İTSO’nun önemli sorumlulukları olduğunu ve görev bilinciyle kente değer kattığını belirtti.

Kilis Valiliğine atanan Recep Soytürk’ün ziyaretinde; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Sanem Akpınar, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz, Hıdır Güneş, Mehmet Ünüvar ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.