MEDENİYETLER KOROSU ANKARA’DA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ankara’da devam eden Başkent’te Hatay Günleri kapsamında düzenlenen Antakya Medeniyetler Korosu konserine katıldı.


Ankara MEB Şura Salonu’nda düzenlenen konsere Başkan Savaş ile birlikte Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ve Hatay milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Şef Yılmaz Özfırat öncülüğünde farklı dillerde ilahi ve türkü seslendiren Medeniyetler Korosu, salondaki davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
Konser ve Hatay Günleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan Lütfü Savaş, “Antakya Medeniyetler Korosu’nda farklı millet ve mezhepten müzisyenler var ama hepsi aynı yere bakıyor. Hepsi birbirinin ilahisini, türküsünü, ezgisini aynı neşeyle, yürekten okuyor. Hatay’da hepimiz Türk bayrağının altında huzurlu ve mutlu yaşıyoruz” dedi.
Hatay Günleri organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini de ileten Başkan Savaş, kentin tüm güzelliklerini yerinde görmek için davetlileri medeniyetler kenti Hatay’a davet etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.