AK PARTİ İL BAŞKANI GÜLER’DEN 95. YIL KUTLAMASI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. Yıl Dönümü dolayısı ile yazılı bir açıklama yaptı.

Güler açıklamasında; Cumhuriyeti’nin 95. Yıl dönümünü gururla ve kıvançla kutlamakta oluğumuza dikkat çekerek şunları ifade etti: “Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak. Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.