Onur Polat ve Zeynep Öcal aşklarını nikahla ölümsüzleştirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Görüntü Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Bahri Polat’ın İstanbul Medipol Üniversitesinde öğretim görevlisi olan oğlu Onur Polat ile bankacı Zeynep Öcal, sevgilerini nikahla ölümsüzleştirdi.

İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf H. Civelek ile Renault Yedek Parça Genel Müdürü, mühendis Haşmet Şükrü Kirman’ın şahitliğinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, genç çiftlerin nikahını kıydı. 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, nikah töreninde nikah cüzdanı ile birlikte bir çift kahve fincanı takımını gelin hanıma hediye ederken  “Oğlumuza iyi bakmanı istiyoruz” demesi yüzlerde tebessümle karşılandı.

İskenderun Belediyesi nikah Salonundaki törende Polat ve Öcal ailesinin yakınları ile Onur ve Zeynep´in arkadaşları ile gazetecilerin hazır bulunduğu törende İskenderun Belediye Başkanı Dingil, genç çiftlere temennilerini dile getiren kısa bir konuşma yaptı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.