MELEKLER İÇİN FİKSTÜR ÇEKİLDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2018-2019 sezonu fikstürü, İstanbul’da gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

13 Ekim’de başlayacak ligin en büyük şampiyonluk adayı olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

Bu sene kurduğu iddialı kadroyla şampiyonluğu hedefleyen Hatay’ın Melekleri, bir sonraki hafta kendi evinde bir başka Güney temsilcisi Botaş’ı ağırlayarak taraftarlarına ‘Merhaba’ diyecek.

Kura çekimi sonrası yayıncı kuruluşa düşüncelerini paylaşan Hatay Büyükşehir Belediyespor Erdal Oktay, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

HEDEF HER KULVARDA ZİRVE

Geçen sezonlarda takım olarak elde ettikleri başarıyı bu sene daha da yukarıya taşımak istediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini de ifade eden Oktay, “Son yıllarda atılan adımlarla Hatay artık spor kenti oldu. Şüphesiz bundaki en büyük pay Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ait. Ona, kulüp başkanımız Prof. Dr. Mehmet Maden’e ve tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Takımımız bu sene Euroleague’de mücadele edecek. Hedefimiz; parkeye çıktığımız her kulvarda zirvede olmak. Bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.