TRAFİK KURALLARINA UYUN VE MUTLAKA KASK TAKIN 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ’da motosiklette kask kullanımına dikkat çekmek isteyen Belediye Başkanı Mithat Nehir, kaskını takarak motosiklet ile yolculuk yaptı. Samandağ esnaflarından Züheyir Beyazıt ile yolculuk yapan Başkan Nehir konu hakkında konuştu.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:” Özellikle bahar ve yaz aylarında motosiklet kullanımı artmaktadır. Trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kaskımızı giydik. Olası kazalarda kask risklerin, üzücü sonuçların  azalmasına katkı sağlıyorDeğerli hemşerilerimizin hayat güvenliği her şeyden önemlidir. Trafik kurallarına uyalım ve kaskımızı takalım.”ifadelerine yer verdi.

Züheyir Beyazıt: “Belediye Başkanımız Sayın Mithat Nehir ile beraber motosiklet turu attık. 3 adet motosikletim var ve 12 yaşımdan beri motosiklet kullanıyorum. Bana göre;MOTORSİKLET ÇOK GÜVENLİ BİR TAŞIT ARACIDIR, ANCAK KULLANMASINI BİLENE !Motosiklet kullanıcılarına nasihatım; EN TEHLİKELİ ŞEY HIZ !Yavaş giderseniz bütün hataları telafi edebilirsiniz, ancak hızlı giderseniz hiç bir hatayı telafi edemezsiniz.TRAFİK KURALLARINA UYUN ve MUTLAKA KASK TAKIN..Herkese kazasız belasız bir yaşam dilerim.”ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.