HATAYSPOR YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yıllar sonra yeniden Birinci Lig’e çıkan Hatayspor’da yönetim güven tazeledi. Alınan kararla olağanüstü kongreye giden Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığındaki Hatayspor yönetimi, güven tazeledi ve Mehmet Maden bir kez daha başkanlığa seçildi.

11 Temmuz Çarşamba günü HATMEK Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongre yeterli çoğunluğun sağlanması ile birlikte başladı. Kongrede ilk olarak Divan Kurulu seçimi gerçekleşti. Gerçekleşen seçimde Divan Kurulu başkanlığına Murat Hayzaran seçilirken Gökhan Alkan ve Sadullah Ergin de Divan Kurulu üyeliğine seçildi.

Başkan Mehmet Maden, yönetimi aldıkları günden bu güne geçen süre zarfında yaptıklarını ve yeni dönemde yapmak istediklerini anlattı. Hatayspor’un kurumsal yapıya bürünmesi için çok çalıştıklarını ifade eden Başkan Maden, “Zor ve bir o kadar başarılı bir sezon geçirdik. Kümede kalma mücadelesi veren bir takımı alıp şampiyon yaptık. Verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Artık yeni dönemde yeni hedeflerimiz var. Bu da her zaman ileriye, yukarıya oynayan bir Hatayspor yaratmak. Bunu da kurumsal olarak güçlenerek yapmayı planlıyoruz. Kurumsal yapımızı güçlü kılmak için birçok adım attık. Hatay Store mağazamızın açılışından futbol okullarına, stad modernizasyonundan passolige kadar birçok yenilik yaptık” dedi.

Yeni borçlanma yapmadan mevcut borçları ödediklerini ve şu anda futbolcuların herhangi bir alacağının olmadığının da altını çizen Mehmet Maden, “Her kulüp gibi bizim de bazı borçlarımız var ancak bunları planlarımız dâhilinde ödüyoruz. Kamp öncesi futbolcularımıza tüm alacaklarını ödedik. Yeni sezonda da taraftarımızı mutlu edecek ve başarı sağlayacak kadro kurmak için hem sportif direktörümüz hem de yöneticilerimiz çok çalışıyor. Hatayspor’un bundan sonraki hedefi Süper Lig’dir” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM MALİ OLARAK İBRA EDİLDİ

Gerçekleşen konuşmaların ardından Hatayspor mali yönden (gelir-gider ve bilanço) ibra edildi. İbranın ardından Mehmet Maden başkanlığındaki yönetim kurulu listesi oy birliği ile seçildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.