HATAYSPOR’DA HAREKETLİ GÜNLER

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gelecek sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor’da hareketli günler yaşanıyor. Geçen haftalarda Antakya PrimemallAVM’de Hatay Store mağazalarının açılışı ile başlayan hareketlilik, bu hafta da devam edeceğe benziyor.

Atatürk Stadyumu’nun e-bilet (passolig) ile uyumlu hale gelmesi için tribün kapı ve girişlerinde gerekli çalışmaları başlatan Hatayspor yönetimi, taraftarların passolig kartlarına gösterdiği ilgiden de bir hayli memnun.

Şu ana kadar bin 87 adet Hataysporpassolig kartının satıldığını ifade eden bordo-beyazlı idareciler, bunun 780 tanesinin kurulan stantlar ve Hatay Store mağazasından, geri kalan 307 tanesinin de internet üzerinden gerçekleştirilen başvurular neticesinde temin edildiğini belirtti.

Taraftarların bu yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren idareciler, yeni sezonda da bordo-beyazlı taraftarlarla birlikte yeni başarılara imza atacaklarına inandıklarını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.