Başkanlardan Ak Partili vekillere hayırlı olsun ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Başkan Seyfi Dingil,24 Haziran genel seçimleri sonucunda 27. Dönem Hatay Milletvekilleri seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik’i TBMM’de makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ise, Hatay için birliktelik mesajları verildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hatay Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, ülkenin ve Hatay’ın kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptılar.

Milletvekilleri, “Artık seçim sonrası el ele verip birlikte çalışmanın zamanı. Hep birlikte Hatay’ımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonraki süreçte Hatay için Hatay’ın kalkınması, gelişmesi için çalışma zamanıdır” mesajı verdiler.

YENİ GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Hatay Milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyen, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise halka hizmet noktasında hep birlikte çalışacaklarını belirterek,”Hepsi bizim için ayrı bir değer olan milletvekillerimizin var güçleriyle kentimiz için çalışacaklarına eminiz. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler de bulunmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun “diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.