Elit Kırtasiye yeni yerinde yeni konsept ile hizmette

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İşletmeciliğini Sibel Toran ve Serpil Bozdaş’ın yaptığı Elit Kırtasiye, yeni yerinde yeni konseptiyle İskenderunluların hizmetinde…

Elit Kitap Kırtasiye’nin Ulucami Caddesi’ndeki hizmet veren mağazanın açılışı, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ve MHP adayı Av. İlhami Boşça ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Burada da konuşan milletvekili adayı CHP’li Topal, işyerinin kendisini çok büyülediğini, şehit ve gazi çocukları için belirlenen tarifeden dolayı işletme sahiplerini kutladı.

Eğitime ve okumaya verilmesi gereken önemi konuşmasında vurgulayan Milletvekili Serkan Topal, okumanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında “Bir ülkenin gelişmesi iyi nitelikli insanların yetişmesi ile olur. Bu da kitap okumaktan geçer. Lütfen çocuklarınızı okutun. Okutalım çocuklarımızı. Yatlara katlara rezidanslara yapılan yatırımlar boştur. En iyi yatırım eğitimdir. İnsanlar, konuta, rezidanslara yatırım yapacaklarına kitaba ve eğitime yatırım yapmaları gerektiğine dikkat çekerek “Herkes okumalı. Okumak insanı doğru yola yönlendirir. Herkes günde bir kitap okumalı. İnsanlar, konuta, rezidanslar yerine, eğitime yatırım yapmaları çok daha yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

 MHP adayı Av. İlhami Boşça da, konuşmasında işletmenin bu güne gelmesindeki gelişimini bildiğini ifade ederek; “Yoğun bir uğraş ve çaba neticesinde böyle güzel bir işletmeyi İskenderun’a kazandırdılar. Kendilerine başarılar diliyorum. Bu işyerini hizmete açan Sibel Toran ve Serpil Bozdaş hanim efendileri yürekten kutluyorum. Bu güzel işyerinin İskenderun’a ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.