MHP’li Kaşıkçı esnaf turunda

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay 1.Sıra Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimi için çalışmalarına ara vermeden devam eden Kaşıkçı, Antakya uzun çarşı esnafını gezdi, hayırlı işler diledi.

Bayram arifesinden dolayı oldukça yoğun olan uzun çarşıda vatandaşlarla da selamlaşan Kaşıkçı, vatandaşın helal oylarını istedi. MHP olarak cumhur ittifakından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kaşıkçı, şunları söyledi: “Biz MHP olarak, ülkücüler olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumuzu sayın Erdoğan’a vereceğiz. Fakat milletvekili seçimlerinden halkımızın helal oylarını talibiz. Yıllardın çekilen bu çilenin ardından bu bizim hakkımız. MHP her zaman devletine, milletine, vatanına, bayrağına bağlı bir parti olarak geçmişten bugüne kadar geldi. Geldiğimiz bugünde MHP olarak aynı vizyon ve misyonumuzla yolumuza devam ediyoruz. Ülkücüler olarak, bizim en iyi bildiğimiz şey bu memleket için, bu vatan için, ay yıldızlı bayrak için,  bu mukaddesat için ölmektir.” Dedi. Kaşıkçı’nın uzun çarşı ziyaretine Hatay Ülkü Ocakları il başkanı Metin Taşçı, MHP Hatay Milletvekili adayları Adnan Akdaş, Dilek Demirdöven, Recep Tuncay ile çok sayıda teşkilat mensupları eşlik etti. Çarşı ziyareti esnasında, Antakya’nın meşhur künefesini de döken Kaşıkçı, Antakya’nın Milletvekili Adayı, Hatay’ın Milletvekili Adayı ve Milleti vekili olmak için bu yola çıktığını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.