CHP’ Hatay vekil listesine müdahale

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Servet Mullaoğlu 1. sıradan çıkartılarak yerine Mehmet Güzelmansur getirİldi. 5 Sırada Riyat Kırmızıoğlu aday listesinde yer alırken 1. sırada olduğu açıklanan  Nermin Yıldırım Kara liste dışı bırakıldı.

Servet Mullaoğlu, sosyal medya hesabından gelişmeleri “Lütfü Savaş’ın listeye müdahalesi ile 1.sıra vekil adaylığından çıkarılmış bulunmaktayım. Dağdan gelip, bağcıyı kovalayan, bu Zulümu yapan Lütfü Savaşın tek derdi Mehmet Güzelmansur’a makam ayarlamak mı? Belediyecilik hizmetlerini yapamayan ve partiyle ilgisi olmayan bu adam insanların kaderi ile oynuyor ve CHP yi dizayn ediyorsa yazıklar olsun…” diyerek duyurdu.

Güncelleme saat:  15.42

5 Sırada Riyat Kırmızıoğlu’nun adının yerine Arsuz Bilgesinden Ender Çolakoğlu getirildiği öğreildi. 18.’da Topboğazında karşılanacağı duyurulan vekillerin karşılama programının sosyal ağlar üzerinden “iptal edildi” şeklinde duyurulurken. 2. Sırada Av. Suzan Şahin ise Lütfü Savaş’ın “listeye müdahalesi” ile yer bulduğu iddia edildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.