Vali Ata’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Burhan Göksu ve beraberindeki heyet, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 171. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Hatay Valisi Erdal Ata’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

21 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 09.45’de Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Ata, “Ülkemiz sınırları içerisindeki taşınmazlarla ilgili her türlü tescil işlerinin yapılması, belgelerin arşivlenmesi, büyük ölçekli topoğrafik haritaların üretilmesi gibi temel görevleri icra eden teşkilat ilimizde; 1 Bölge Müdürlüğü, 1 İl Müdürlüğü ve 15 İlçe Tapu Müdürlüğü bünyesinde 540 civarında personel ile halkımıza hizmet vermektedir. Hatay’da 520.000 civarında parsellenmiş mülkiyet mevcut olup, bunların 200.000 adedinin yenileme işlemi tamamlanmıştır” diyen Vali Ata, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 171. Yıldönümünü kutlayarak, Tapu ve Kadastro Müdürlükleri personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Bölge Müdürü Burhan Göksu, 21 Mayıs 1847 yılında Defterhane-i Amire Kalemi adıyla kayıtları tutulmaya başlanan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 171. Yıldönümü sebebiyle yaptıkları ziyarette Vali Ata’ya nazik kabulünden dolayı teşekkür ederek hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.