ONFİDAN: “OHAL GÖLGESİNDE SEÇİM KARA LEKEDİR”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun İYİ Parti ilçe başkanı Hakan OnfidanOHAL’ın gölgesinde yapılacak bir genel seçinin tarihe kara bir leke olarak düşeceğine işaret etti.İYİ Parti İskenderun ilçe başkanı Hakan Onfidan  erken seçimle ilgili yaptığı değerlendirmede gelinen sonucun bilindiğini söyledi.

Başkan Onfidan, ” Genel merkez ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından bu seçimin erkene alınacağı defalarca dile getirilmiştir. Bu sürecin bu noktaya geleceğini biliyorduk ve çalışmalarımızı buna göre yapmıştık. İlçe teşkilatı olarak kurulduğumuz günden buyana seçim havasında çalışmalarımızı yürütüyorduk. Mevcut iktidarın erken seçim kararı alması İyi Partiden ne kadar korktuklarının bir göstergesidir. Hatta Ohal altında seçim kararı almaları tarihe karaleke olarak geçecektir. Defalarca tekrarladık ; korkunun ecele faydası yok diye. Akıllarından çıkartmasınlar İyi Parti Türkiye Cumhuriyetinin parlamenter sisteminin bir gerçeğidir. Vardır ve var olacaktır. Bu gerçeği görmezden gelenlere halk sandıkta en ağır şekilde cezalandırır. Bu seçimde bu ülke için , bu vatan ve bayrak için iyi niyetle hareket eden tüm siyasilerle çaĺışmalarımız olacaktır. Bu nedenle kapımız bu ilkeleri taşıyan tüm siyasilere açıktır. ” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.