Vergi Rekortmenine ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata, ilimizde ödedikleri vergiler ile ülkemiz ekonomisine katkı veren iş insanlarımıza gösterdikleri başarı nedeniyle plaket tevdi etmeyi sürdürüyor.
17 Nisan 2018 Salı günü ilk olarak Atakaş Şirketler grubuna giden Vali Ata, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’un da eşlik ettiği ziyarette , Atakaş Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’a takdir plaketi vererek tebrik etti.
Ardından MED Tanker Den.Taş. San. Tic. Şti’ni ziyaret ederek şirket sahibi Murat Savaş Güngör’e teşekkür plaketini vererek kendisini tebrik etti.
 
Vali Erdal Ata, teşekkür ziyaretinde yaptığı değerlendirmede “Kurumlar vergisi ve gelir vergisinde rekortmen mükelleflerimizi, bizzat iş yerlerinde ziyaret ederek plaketlerini takdim ediyoruz. Maliye Bakanımız bu mükelleflerimize bizzat imzaladığı teşekkür belgelerini yolladı. Bunları mükelleflerimize teslim ediyoruz. Bu güzel vesileyle  bugün hemşehrilerimize plaketlerini teslim etmeye geldik. Kendilerine Hatay’a yaptıkları hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum.  Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bununla birlikte vergisini düzenli olarak ödeyen vatandaşlarımıza da bereketli ve bol kazançlar diliyorum ” dedi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.