ŞAMPİYONUK ÇOK ANLAMLI OLACAK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, Hatayspor’un Spor Toto 1. Lige yükselebilmesi için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrimizin 2. Lig’deki tek temsilcisi Hatayspor’un Spor Toto 1. Lige yükselebilmesi için çok önemli bir avantaj yakaladığını ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkati çekti.

Hatayspor’un 50. kuruluş yıldönümünde yaşayacağı şampiyonluğun çok anlamlı olacağını belirten Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, şöyle devam etti:

“Hatayspor ile şu anda iftihar ediyoruz ve kentimizi en iyi şekilde hem tanıtıyor, hem de temsil ediyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalaması ve grubunda son 4 haftaya da lider olarak girmesi büyük bir başarıdır. Önemli olan bundan sonraki süreci lider olarak tamamlayıp şampiyon olmaktır. Hatay halkı bunu hak ediyor ve sabırsızlıkla bu başarıyı bekliyor. Ama tüm Hataylıların elbirliği yaparak, herkes taşın altına elini koymalıdır. Takımımızı geride kalan son 4 maçta destekleyerek yalnız bırakmayalım. Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim olarak, bende üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Bir Hataylı olarak bu sezon 50. kuruluş yıldönümümüzde şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. İnşallah sahamızda oynayacağımız ilk maçta takımımızı ailece desteklemeye geleceğiz. Takımımıza İnegölspor deplasmanında başarılar diliyorum.”

Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, açıklamasının sonunda, Hatayspor’un siyasiler üstü bir kurum olduğunu belirterek, “Spor her zaman insanları birleştirici unsur ve faktör olmuştur. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, hangi dine inanırsanız inanın, gönülverdiğiniz renklerin etrafında buluşur ve tek vücut olursunuz. Hatayspor’da bu şehrin güzel insanlarını bir araya getiren güzide bir kulübümüzdür” diye sözlerini tamamladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.