ŞAMPİYON FUTBOLCULARDAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını söyledi.

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında Samandağ Spor’u 1-0 yenerek şampiyon olan İskenderun Belediye Spor’un futbolcuları, kulüp yöneticileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı Levent Duman ziyarette yaptığı konuşmada, spora ve sporcuya

desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek zorlu bir maratondan başarılı bir şekilde çıktıklarını söyledi.

Teknik direktör Mehmet Kurt, kendilerine verdikleri destekten dolayı Dingil’e teşekkür ederek, takımına güvendiğini ve İskenderun Belediyespor’un eski görkemli günlerine döneceğini söyledi.

Futbolcularla şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de “Ben umutluyum, inşallah bu takımı da BAL’da en üst sıralara taşıyacağız. Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz. Bu konuda İskenderun’un tek yürek olması gerekiyor. Bunu başarabilirsek daha üst lige takımımızı çıkartabiliriz. Şampiyon olan futbolcularımızı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.