Reyhanlı’da Vali ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata Reyhanlı İlçemizde Fatih-Aliye Müderris Konağı ve Reyhanlı Devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

29 Mart 2018 Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleşen incelemede Vali Ata’ya Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ve Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu eşlik etti.
Vali Ata İlk olarak Harran köyünde yer alan ve Türk sinema tarihinde iz bırakan filmleri ile televizyon dizilerine plato olarak kullanılan Fatih-Aliye Müderris konağındaki restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Ardından Reyhanlı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ata, özellikle ilçenin son yıllarda ev sahipliği yaptığı Suriyeli misafirler ile birlikte artan nüfusu ve ortaya çıkan geniş kapsamlı sağlık ihtiyaçlarının daha modern ortamlarda karşılanması amacıyla ilçe girişine inşa edilen hastanenin mümkün olan en kısa sürede hizmete alınması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.