MHP’li kadınlardan Afrin’e destek ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven ve Kadın Kolları Üyeleri, Zeytin Dalı operasyonu kapsamında Zeytin dalı harekâtı sevkiyat merkezi Hatay’ın Hassa ilçesinde konuşlanan ve izinli bölgede kahraman Mehmetçiklere moral ziyareti gerçekleştirdi.

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, ziyareti değerlendiği e ait olan sosyal ağlardan partililerine ve takipçilerine “Askerlerimizin hepinize selamı var Kahramanlarımızı gidip yerlerinde gördük moralleri çok iyi. Bize hiç bir şeye ihtiyaçlarının olmadığını ve sadece duaya ihtiyaçlarının olduğunu söylediler. Kahraman askerlerimize dualarımızı eksik etmeyelim. Başta Bu duygu dolu programın öncülüğünü yapan sayın il kadın kolları başkanımız Dilek Demirdöven Hanımefendiye, katılım gösteren bütün ilçe kadın kollarımıza ve son olarak eksiksiz bir şekilde katılım sağlayan İskenderun Kadın Kolları Yönetimime ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.