BAHÇEŞEHİR’DE  MİNİKLERİN 100 GÜNLERİ BÖYLE GEÇTİ…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bahçeşehir’in minikleri okulda yapılan 100. Gün kutlamasında hem eğlendiler hem de 100. Günlerini kutladılar.

Okulun konferans salonunda hazırladıkları programa 4 ve 5 yaş grubu Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ev sahipliği yaptı. Yaklaşık üç haftadır hazırlıkları ve provaları süren programda minikler sene başından beri yaptıkları etkinliklerin, öğrendiklerinin ve yabancı dilin özeti olarak velilerine keyifli ve duygu dolu anlar yaşattılar. Okul başladığından 100. Güne BSK’da öğrendikleri jimnastik gösterileri, İngilizce tiyatroları, sahne şovlarını büyük bir heyecanla sergilediler.Sahnede çocuklarını izleyen veliler her anlarını telefonla kaydettiler.Programı İngilizce şarkılarla bitiren çocuklarla daha sonrasında anaokulu katına inilip öğretmenleri ve velileriyle 100. Gün Pastalarını kestiler.Sene başından beri bugün için yaptıkları el işlerini sergilediler.

Programın sonunda Okul Müdürü Mustafa Uçan ‘ın ‘Okulumuzun tüm öğrencileri çok kıymetli elbette ama anaokulu öğrencilerimiz en küçüklerimiz, okulumuzun maskotları. Onlara akademik ve sosyal anlamda emek veren öğretmenlerimize de teşekkür ederiz, öğrenmenin temellerinin atıldığı, zihinsel ve görsel anlamda algının en açık olduğu anasınıfı, Bahçeşehir Koleji’nin yaşayarak öğrenmenin başladığı sınıfımızdır.’ diyerek etkinliği sonlandırdı.

 

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.