Gül Nalcı, yönetimini tazeledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ak Parti İskenderun ilçe teşkilatı Kadın Kolları olağan kongresinde Başkan Gül Nalcı’nın güven tazeledi, yönetim kurulunda yeni yüzler göreve geldi.

Kadın kolları üyeleri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye TBMM İdari Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Bakanı Seyfi Dingil ve İlçe Başkanı Bestami Bilgili de katıldı.

Ak Parti İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen Kadın Kolları Gül Nalçı, tek listeyle gidilen genel kurulda yönetime yeni yüzler eklendi. Kadının seçme ve seçilme hakkının Cumhuriyetin ilanı ile sosyal yaşamda hayat bulduğunu söyleyen Başkan Gül Nalcı, “Geçmiş tarih ve bugünümüze baktığımızda gazi meclisimizde Ak Parti kurulduktan sonra bayan milletvekillerinin sayısının arttığını, bayan bakanların olduğunu görüyoruz. Peki biz bunu kime borçluyuz; Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a. ‘İlçe yönetimi teşkilatı ana kademesidir. Ama kadın kolları, teşkilatın ana damarıdır’ diyerek kadın kollarını oluşturmuştur. Ne mutlu bize böyle bir lidere sahibiz.Türkiye’nin daha iyi geleceği için, Ak Parti hükümetinin yaptığı hizmetlerin devam etmesi, hizmetlerinin üstünü yeni hizmetler koyabilmesi için, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Çünkü Türkiye çok zor günler atlatıyor. Biliyorsunuz bu ülkenin kurtulması için, güvenliği ve huzuru için, şehit düşen, şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin. Rabbim gazilerimize şifa versin. Bu bir nöbet değişimi. Bizde yedek, asil gönüllü diye bir ayrım yok, bizde sadece dava ruhu var o yüzden ben inanıyorum ki hep birlikte yine el ele verip, 2019’daki seçimlerde başarı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar benimle birlikte bu yolda koşturan tüm dava arkadaşlarımız vardı, fakat onlar aramızdan ayrıldılar, ben tekrar Beyhan Sayan hanıma, Meyise Baloğlu’na Mahalle temsilciliğimizi yapan Nur Seviner’e Allahtan rahmet diliyorum, Allah onlardan razı olsun. Dava arkadaşlarım durmayacağız, yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar görev yapmış tüm İlçe Kadın kolları başkanlarımdan ve yönetimlerinden, mahalle temsilcimiz, sandık müşahitlerimize kadar kim emek verdiyse Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.