BAŞKAN KİMYECİ MAKİNE İKMAL TESİSİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Antakya Belediyesi Makine İkmal Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci incelemeler esnasında yaptığı açıklamada; “2014 yılında göreve geldiğimizde kapanan belde belediyelerinden kalan tamamına yakını kullanılamaz ve adeta hurdaya ayrılmış 60 araç vardı. Görev süremizde bugüne kadar iş makinası, otomobil, kamyon, minibüs, otobüs vb. toplamda 125 yeni araç satın alarak hizmet filomuza kattık. Toplam araç ve iş makinası sayımızı 185’e çıkardık.

Bu süreçte modern bir Makine İkmal Tesisinin kurulumunu da tamamladık. Şehrimize, vatandaşlarımıza hizmette kullandığımız bu araçlarımızın yakıt ikmallerini artık bünyemizde yapabilme adına Makina İkmal Tesislerimizde yakıt istasyonu ünitesinin yapımı devam ediyor. Böylelikle bünyemizde bulunan iş makinaları ve diğer tüm araçlarımız yakıt ikmallerini Makine İkmal Tesisimizde yapacak.

Makina İkmal Tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz yakıt istasyon inşasında incelemelerde bulunduk. Çalışmaları çok kısa bir süre sonra hizmete sunacağız.” dedi.

Başkan Kimyeci’ye denetimler esnasında ilgili daire müdürleri eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.