BAŞKAN NEHİR:”SEÇMELİ ARAPÇA DERSİNİ TERCİH EDİN “

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir 2017-2018 yılı 2. Döneminin Şubat ayı içinde yapılacak olan seçmeli  ders tercihi konusunda veliler,öğrenciler,öğretmenler ,okul müdürleri ve tüm yetkilerin bu  konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti.

Başkan Nehir yazılı açıklamasında:” 2017-2018 yılı 2. Döneminin Şubat ayı içinde yapılacak olan seçmeli ders tercihinde Arapça dersinin tercih edilmesi kültürümüzün yaşatılması açısından önem arz etmektedir. Öğrenci Velilerinin çocukları/öğrencileri için Arapça dersini tercih etmesi çocuklarımızın Arapça okuma, yazma öğrenebilmesi ve konuşması bakımından faydalı olacaktır.  Bu konuda herkese görev ve sorumluluklar düşmektedir. Anneler ,Babalar, Öğrenci velileri,Öğretmenler, Okul müdürleri Seçmeli Arapça dersinin tercih edilmesi  konusunda bir hassasiyet göstermesi gerekmektedir. “dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.