Reyhanlı, Kumlu, Hassa ve Kırıkhan’da Tatil 12 Şubat’a kadar Uzatıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valiliği İnternet sitesinde yer alan basın açıklamasında İlimiz Reyhanlı, Hassa, Kırıkhan ve Kumlu ilçeleri ile bu ilçelere bağlı mahallelerimizde bulunan okullarımızda yarıyıl tatili bir hafta süreyle uzatılmıştır denildi.

Bu 4 ilçede 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ikinci yarıyıl dönemi, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacağı ve aksayan dersler için ileri tarihte telafi eğitimi verileceği de aynı basın açıklamasında yer aldı.

Kilis İl Genelinde de okullar Bir Hafta Tatil

Kilis Valiliği’nden yapılan açıklamada yarıyıl tatilinin bir hafta süreyle uzatıldığı ifade edildi. Yapılan açıklamada şöyle denildi: “İlimiz merkezi ve merkez ilçeye bağlı köylerimizdeki okullarımızda 2017-2018 yarıyıl tatili bir hafta süreyle uzatılmıştır. İkinci yarıyıl eğitim ve öğretim dönemi 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacaktır. Vatandaşlarımıza saygı ile duyurulur.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.