Nilgün Selcuk CHP’li kadınlardan oy istedi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanlığına yeniden aday adayı olan Başkanı Nilgün Selçuk, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun da katılımıyla adaylığını açıkladı.

Görevde olduğu sürece toplumun her kesimindeki kadınların sesi olmak adına çalıştıklarını kaydeden Nilgün Selçuk, “Kadın dayanışmasını sağladık Bir dönem daha sizlerden yarım kalan çalışmaları tamamlamak adına sizlerden bir kez daha destek istiyorum.” Dedi.

CHP’li kadınların iddialı olduğunu söyleyen Nilgün Selçuk tüm iktidarı yerelden genele almak ve CHP’yi iktidara taşımak için iddialı olduklarını dile getiren Selçuk, açıklamasında;  Farklı sesler, farklı renklerin bir raya geldiği bir seramoni yaratmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kadınlarımıza çok iş düşüyor. Bizler her ne olursa olsun alanlardan çekilmeyeceğiz. Çünkü bizler var oluşumuzu bu Cumhuriyete ve bu demokrasiye borçlu olduğumuzun farkındayız. Ve bizler alanlarda olmamız gerektiğinin farkındayız. Koşullar her ne olursa olsun. Adı başkanlık olan sistemde bizlerin bu alan ve alınlarda daha çok boy göstereceğiz alanları yaratmalıyız. Kadınların var olduğu güçlü kadıların ve güçlü Türkiye’nin yaratılmasında etkili olacağız. Şunu unutmayın ki bizler nasıl ki Kurtuluş Savaşında destan yazdıysa, 2019’da da destan yazmak zorundayız.” Diye konuştu..

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ise konuşmasında “Kadın kolları seçiminde iki tane çok değerli adayımız var. Bu seçimde kazanan CHP olacaktır. Bunu böyle düşünelim ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.