Çocuklar gülsün diye tiyatro

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Bahçeşehir Koleji Öğretmenlerinden oluşan ‘’Okul Tiyatro Topluluğu’’, sahneye koydukları ‘’İyiliğin Gücü’’ adlı oyunu, Sevgi Evleri’ndeki çocuklar için oynadılar.

Bahçeşehir Koleji konferans salonunda öğretmenlerin oynadığı ‘İyiliğin Gücü’ adlı oyun öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evlerindeki çocukların da davet edildiği oyun; Bahçeşehir Koleji’nde sahnelendi. Küçük yaştaki öğrencilere iyiliğin gücünü, etkisini ve yayıldığında nasıl etkili olabileceğini vurgulayan oyun çok beğenildi.

Çocuklarda iyilik, yardımseverlik gibi kavramlarla ilgili farkındalık yaratmak isteyen Bahçeşehir Koleji öğretmenleri, Aysel Güney Sarıca ‘nın yazdığı, Drama Eğitmeni Özer Yüksel’in (Aslan rolünde) yönetiminde oluşturdukları tiyatro topluluğu, Tilki  rolünde Furkan Temel(Bilişim Teknolojileri Öğretmeni),panda rolünde Gizem Özdemirci(İngilizce Öğretmeni) ve Simge Okçu(Kütüphane Sorumlusu), Tavşan rolünde Sevilay Gürpınar(Matematik Öğretmeni), Palyaço rolünde Seçil Kelahmet (Almanca Öğretmeni) ve Mahmut Reyhani(Fen Bilgisi Öğretmeni) oynadıkları oyun ile çocuklara güzel mesajlar verdiler. Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri anaokulu ve ilkokul düzeyindeki öğrenciler heyecanla oyunu izlerken, onlarla birlikte izleyen herkes duygu dolu anlar yaşadı.

Bahçeşehir Koleji Drama Hocası Özer Yüksel  ‘ Okulun öğretmenleri olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini, bu kez de tiyatro yoluyla geleceğimiz olan çocuklara olumlu duygu ve düşünceler aşılayabilmek, yapıcı olmak adına mesajlar verdiğimiz ve oyunu sahnelediğimiz için çok mutluyuz, dileriz ki kardeşlik, sevgi ve paylaşım tüm ülke geneline, hatta dünyaya yayılır’ dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.