WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (13536) ORDER BY t.name ASC

Okulun duvarlarını rengarenk boyadılar | Ekogündem Gazetesi

Okulun duvarlarını rengarenk boyadılar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Erzincan Metin İlyas Aksoy Ortaokulu Resim-İş öğretmeni Selma Korkmaz Gülüş ve öğrencileri okul idaresinin de katkılarıyla eğitimi neşeli hale getirdi.

Erzincan Metin İlyas Aksoy Ortaokulu Resim İş Öğretmeni Selma Korkmaz Gülüş, öğrencileriyle birlikte okulun duvarlarını ve yerlerini çeşitli figürlerle boyadılar.

Resim-iş öğretmeni ile öğrencilerin ortaklaşa yürüttükleri çalışma ile okul çehresinin renkli, neşeli ve farklı bir görünüme kavuşturdu.

Yapılan çalışmalarla ilgili yerel basına bilgi veren Selma Korkmaz Gülüş, sanatın yaşamın her evresinde yaşadığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Altı yıldan bu yana Erzincan Vali Metin İlyas Aksoy Ortaokulunda öğretmenlik yapıyorum. İnsan, çevre ve doğa ayrılmaz bir bütün. Ben ve öğrencilerim de yaptığımız bu çalışma ile var olan bütünlüğe dikkat çektik. Öğrencilerimiz bu çalışmayı çok sevdi. O kadar çok sevdi ki o yorucu çalışmalar renklerle şekillenince gözlerindeki mutluluğu ve resim sevgisini görememek neredeyse imkânsızdı. Bizler okulumuz idarecilerimizin de destekleriyle ortaya örnek bir çalışma koymuş olduk.

Derslerde kullanılan şekiller, sanatsal figürler, bilim uygulamaları, fen bilgisi, grafik, nazar boncuğu, trafik işaretleri, sosyal bilgiler ile ilgili Ürgüp, Göreme, Hitit Güneşi ve daha ülkemizin bir çok tarihi turistik yerleri, eğimi ile ilgili simgeler, matematik, astronotlar, uzay, elementler, robotlar, uçaklar, hayvan figürleri ve hayat sporlarını kapsayan çalışmalarımız yorucu fakat çok renkli ve eğlenceli oldu. Bunları yaparken öğrencilerimizin görmek istediği figürleri tercih ettik. Malzeme olarak, silikonlu dış cephe boya malzemesi kullandık. Bu malzemenin kalıcı olması açısından ve çabuk kuruması dolayısıyla bu boyayı tercih ettik.”

Önceleri hafta sonlarında çalıştıklarını daha sonra çalışmaları hafta içine kaydırdıklarını kaydeden Erzincan Metin İlyas Aksoy Ortaokulu Resim İş Öğretmeni Selma Korkmaz Gülüş, ortaya çıkan çalışmanın sadece eğitim camiasını değil yoldan geçenlerin de beğenisini topladığını belirterek emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.