Kaymakam Soytürk’den Ödüllü Gazeteye ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Ekogündem Gazetesi ve Esnaf Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürümüz Serpil Korkmaz’ı, kadın gazeteci ve gazete sahibi sıfatının yanı sıra gazetecilik mesleğindeki başarısından dolayı ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Konrad Adenauer Stiftung Derneği’nin (KAS) ortaklaşa düzenlediği “Yerel Medya Ödülleri Projesi” kapsamında düzenlediği haber yarışmalarında 2002 yılında ikincilik, 2014 yılında da “En İyi Haber Ödülü” almasının İskenderun için önemini vurguladı. Kaymakam Söytürk, bu güzide ilçenin nabzını tutan ve vatandaşlarımız ile devlet mercileri arasında köprü vazifesi gören çok değerli basın mensuplarımızın, mesleki ilke ve esaslar çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarından dolayı da teşekkür ettiğini söyledi.

Serpil Korkmaz ve çalışma arkadaşları ile tanışarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Soytürk, kurulduğu günden bugüne gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik etti.

Nazik ziyareti ve gösterdiği duyarlılıktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kaymakam Soytürk’e teşekkür eden Gazeteci Serpil Korkmaz, gündeme dair görüş ve önerilerini paylaşmasının akabinde, İskenderun’a en iyi haber dalında ödül getiren “Savaş Önce Kadınları ve Çocukları Vuruyor” adlı haber ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

“Basın mensuplarımızın bu tür mesleki çalışmaları ile elde ettiği başarının İlçemiz adına gurur verici olmasının yanı sıra, meslektaşları açısından da örnek bir tablo oluşturuyor. Bu bağlamda sizin şahsınızda ve size, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabasında olan tüm meslektaşlarınıza başarılar diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.