“Bölgenin En Güzel Balık Semt Pazarı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Temeli geçmiş dönem Belediye Başkanı Yusuf Civelek tarafından atılan Belediyesi tarafından Çay Mahallesi Raif Paşa Caddesi üzerinde yaptırılan Perakende Balık Semt Pazarı düzenlenen törenle açıldı.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, TBMM idare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde halka bedava balık ekmek dağıtıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bölgenin En Güzel Balık Semt Pazarı” diye tanımladığı balık pazarının açılışında bedava balık ekmek almak isteyen kalabalık adeta izdiham yarattı.

 

Bir önceki balık pazarının şehir merkezine uzak ve ulaşımda sorunların yaşanmasının balık satışlarını olumsuz etkilediğini açılan semt pazarı ile balık satışlarının artmasını beklediklerini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Balık pazarını açmak için yoğun bir gayret gösterdik. Balık Semt Pazarının hizmete girmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“Körfezin balıkları besin değeri yüksek ve kaliteli”

Daha sonra konuşan TBMM idare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise balık pazarının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, “İskenderun Körfezi’nden çıkan balıkların besin değeri yüksek ve kaliteli. Daha sağlıklı bir yaşam için bol bol balık tüketilmeli. Balıkçı esnafımızın her zaman yanındayız” diye konuştu

 

Yeni açılan balık semt pazarının son derece modern olduğunu ifade eden İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek balıkçı esnasına hayırlı işler temennisinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.