İSMO Başkanı Yıldırım, TÜRMOB Çalıştayı verimli geçti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, Ankara TÜRMOB  Merkezinde yapılan ‘Haksız Rekabetle Mücadele ve Disiplin İşlemleri’ hakkındaki çalıştaya katıldı.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB)’nde düzenlenen Çalıştaya katılan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım;“İskenderun SMM Odası ve yönetim kurulları olarak mesleğimizi ve mükelleflerimizi yakında ilgilendiren, sorunların ele alındığı toplantıda yer almamız gerçekten önemli diyebilirim. Mesleğimizin icrası esnasında karşılaşılan sorunlar, meslektaşlar arasındaki ilişkiler ve ihtilaf halinde yönetici olarak kanun ve tüzükler  çerçevesinde  yapılması gereken uygulamalar, ayrıca Türkiye genelinde  uygulama birlikteliği sağlamak adına çok faydalı bir  toplantı gerçekleştirdik” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.