GÜBRETAŞ burs başvurusu 26 Kasım’da sona erecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında tarım sektörünün geleceği için eğitime de yatırım yapan GÜBRETAŞ, ziraat fakültelerinde eğitim görüp ekonomik desteğe ihtiyacı olan belli sayıda çiftçi çocuğuna ilk yıldan başlayarak eğitim dönemi boyunca geri ödemesiz Eğitim Bursu desteği veriyor.

 

2007 yılından beri lisans düzeyindeki öğrenciler için verilen GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nun kapsamı bu yıldan itibaren genişletildi. Artık ziraat fakültelerinde lisansüstü eğitim gören belli sayıda tezli yüksek lisans ve doktora öğrencisi de bu yıldan itibaren burstan yararlanabilecek.

2017-2018 öğrenim döneminde Ekim-Haziran arasındaki 9 ay boyunca lisans öğrencileri için aylık 300 TL, tezli yüksek lisans öğrencileri için 600 TL ve doktora öğrencileri için 900 TL olarak belirlenen GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’na başvurular 26 Kasım 2017 (Pazar) gecesine kadarşirketin internet sayfası (www.gubretas.com.tr) üzerinden alınmaya devam ediyor.

Başvurularda çiftçi çocuğu olmak ve ziraat fakültesinin Bahçe Bitkileri, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümlerinden birine ilk kez bu yıl kayıt yaptırmış olma şartları aranıyor.

Yoğun bir ilgi gören GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nda başvuru sonuçları 10 Aralık 2017’de şirketin internet sitesinden açıklanacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.